Kirjeldus
Kaeng Liengi supi vürtsisegu sobib suurepäraselt köögiviljasõpradele ja neile, kes hindavad kalgani ainulaadset maitset.
Lobo Kaeng Lieng krevettide ja köögiviljasupi vürtsisegu abil saate hõlpsalt valmistada vürtsika puljongi, mis koosneb kuivatatud krevettidest, šalottsibula pulbrist ja kalganist.
Lisage juurde värskeid seeni, beebimaisi ja krevette ning nautige seda Tai rooga.
Valmistamine: keetke 3 tassi (720 ml) vett selle pakendi sisuga. Lisage 300g kõrvitsat, kalmaari ja tükkideks lõigatud beebimaisi. Keetke kuni kõik on valmis. Lisage igat 100g: kolmnurkadeks lõigatud käsnkõrvitsat, seeni ja krevette ning keetke valmimiseni. Lisage 400g basiilikut, serveerige.
Koostisosad: sool, kuivatatud KREVETI pulber 25%, šalottsibula pulber, kalgani pulber, valge pipra pulber, KREVETIpasta pulber 2,5% (KREVETID, sool), tšillipulber, paakumisvastane aine: E551.
Pole lisatud MSG-d, säilitusaineid ega kunstlikke värvaineid.
Võib sisaldada kala.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 882kJ / 208kcal
Rasv 1,3g
millest küllastunud rasvhapped 0g
Süsivesikud 39g
millest suhkrud 9,7 g
Valk 8,7 g
Sool 36,9g