Kirjeldus
Retsept 4-le:
1 pakk Sichuani tšilli-ingveri-küüslaugu Stir-Fry pastat, 350g kooritud krevette, 1 tl maisitärklist/jahu, 2-3 spl õli, rohelist sibulat garneeringuks.
Sega krevetid maisitärklisega. Prae krevette pannil õlis 1 min.
Alanda kuumust, lisa vürtsipasta ja kuumuta 2-3 min.
Serveeri rohelise sibulaga.
Koostisosad: tomatipasta, küüslauk 18,5%, punane tšilli 16%, ingver 11%, suhkur, SOJAõli, äädikas, sool.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 725kJ/173kcal
Rasv 8g
millest küllastunud rasvhapped 1,3g
Süsivesikud 21g
millest suhkur 17g
Kiudaineid 4,1g
Valk 2,3g
Sool 4,5g