Kirjeldus
Indiapärase Tandoori Tikka marinaadi valmistamiseks.
Maheda maitsega – teravuse saamiseks lisa serveerimisel juurde tšillirõngaid!
Retsept (4le)
Vaja läheb: 50gTandoori Tikka vürtsipastat, 450g kanafileed (kintsuliha) või lambaliha kuubikuteks lõigatud, 55-110ml maitsestamata jogurtit, võid, sidruniviile ja/või salatilehti garneeringuks (valikuline).
Juhised: Pane liha Tandoori Tikka vürtsipasta ja jogurti seguga marineerima, 1 tunniks või rohkemaks. Aseta marineeritud lihakuubikud varrastele. Grilli 8-10 minutit. Pintselda grillimise ajal vähemalt kaks korda liha või ja marinaadi (jäägi) seguga ja liiguta vardaid, et grillitud saaks kõik pooled. Garneeri ja serveeri soojalt.
Koostisosad: SOJA õli, destilleeritud äädikas, küüslauk, sool, ingver, paprikapulber, sidruni mahl, vürtsköömned, koriander, ürdid ja vürtsid, punane tšilli, SEESAMI õli, must pipar.
Gluteenivaba. Pole lisatud MSG-d, säilitusaineid või kunstlikke värvaineid.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 1070 kJ / 256 kcal
Rasv 22 g
millest küllastunud rasvhapped 3,4 g
Süsivesikud 8,6 g
millest suhkur 4,2 g
Kiudaineid 7,3g
Valk 3,7 g
Sool 9,2 g