Kirjeldus
Vürtsipasta indiapärasele Vindaloo karrile. Maitselt terav.
Ei ole lisatud MSG-d, säilitusained ega kunstlikke värvaineid.
Gluteenivaba.
Valmistamine (4 portsjonit):
1 pakk Vindaloo karri vürtsipastat – 450g kanaliha, tükeldatud – 1 spl köögivilja õli – 1 suur sibul, peeneks hakitud – 110ml tomatipüreed või purustatud tomateid (1/2 tassi) – 75ml vett – mündilehti garneeringuks (valikuline).
Kuumuta keskmisel tulel õli pannil, lisa sibul ja vürtsipasta, prae segades 2 min. Lisa liha ja prae segades 3 min. Sega juurde tomatipüree ja vesi, lase keema tõusta, alanda kuumus, pane kaas peale ja las podiseda ca 15 min (kuni valmimiseni, aeg-ajalt segades). Garneeri mündilehtedega ja serveeri soojalt riisi või naan leivaga.
Koostisosad: SOJAõli, punane tšilli, sool, koriander, destilleeritud äädikas, tomatipüree, küüslauk, suhkur, ingver, SEESAMIõli, must pipar, kaneel, ürdid ja vürtsid, SINEP, tamarind.
Peale avamist tarvitada koheselt.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 1005kJ/240kcal
Rasv 20g
millest küllastunud rasvhapped 3,1g
Süsivesikud 9g
millest suhkur 6,5g
Valk 2,3g
Sool 13g