Kirjeldus
Swadi Dal Makhani on üks populaarsemaid oaroogasid Põhja-India Pandžabi köögis. Roa hulka kuuluvad urid ja oad ning tomat. Hõrk India vürtsisegu teeb sellest valmisroast suurepärase kiire eine. Serveeri muu hulgas India hapukurgi ja tüki Naani leivaga.
Valmistamine: Aseta avamata termopakend keevasse vette 5-7 minutiks. Seejärel tõsta veest välja ning ava pakend. Serveeri kuumalt.
Mikrolaineahjus valmistamisel eemalda pakend ning aseta valmistoit kaussi. Kuumuta mikrolaineahjus kõrgel kuumusel 2-3m minutit. Sega ning serveeri kuumalt.
Mikrolaineahjus valmistamisel eemalda pakend ning aseta valmistoit kaussi. Kuumuta mikrolaineahjus kõrgel kuumusel 2-3m minutit. Sega ning serveeri kuumalt.
Koostisosad: tomat, kaunviljad 20% (matpeoad, oad) sibul, koor [PIIM] 5%, päevalilleõli, vesi, selitatud või [PIIM] 2%, sool, koriandrilehed, küüslauk, ingver, köömned, koriander, tšilli , asaföötida.
Energia 599 kJ
Energiat 143 kcal
Rasv 8,5 g
millest küllastunud 1,9 g
Süsivesikud 8,9 g
Kiudained – g
Valgud 6,9 g
Sool 1 g