• Logi sisse
  • Eesti Eesti Eesti et
  • English English English en
Kontor: E-R 10-17 Tel 645 5021 / Liivalaia pood: E-R 11-19 L 11-16 Tel 645 0020
Piprapood
  • E-pood
    • Maitsestamine ja küpsetamine
      • Dekoorvürtsid
      • Maitseaine kuivsegud
      • Maitseaine pastad, vedelikud
      • Maitsetaimed
      • Marinaadid
      • Suhkur, sool, mesi
      • Tekstuuriparandajad
      • Toidukontsentraadid
        • Siirupid
        • Toiduvärvid
        • Puljongid
        • Ekstraktid
      • Toorvürtsid
    • Õlid, äädikad, kastmed
      • Äädikad
      • Kastmed, sinepid, tšatnid
      • Õlid, rasvad
    • Kuivained
      • Jahu, kuivsegu
      • Läätsed, oad, terad
      • Riis, Nuudlid
      • Seemned, marjad, seened jmt
    • Joogiks
      • Joogid
      • Kohv, tee
      • Veini- ja õlletarvikud
    • Valmistoit
      • Konservid, Kauasäilivad
      • Magusad hoidised
      • Maiustused, snäkid
      • Taignad
    • Varia
      • Köögitarvikud
      • Noad
      • Raamatud
      • Tšillikasvatus
      • Kingiks
    • Kinkekaart
  • Kampaaniad
  • Retseptid
  • Blogi
  • Kontaktid
    • Kauplus
    • Hulgimüük
    • Koostööleping
  • Otsing
  • Menu Menu
  • 0Shopping Cart

Tšilliseemned, Carolina Reaper, 10tk

4,20€

Laos

Päritolumaa: Ameerika Ühendriigid Tootekood: CF9109 Kategooriad: Varia, Tšillikasvatus
  • Kirjeldus

Kirjeldus

Teave: Carolina Reaper on olnud maailma kuumima tšilli rekord alates 2013. aasta novembrist. Sordi kasvatas Lõuna-Carolina (USA) PuckerButt Pepper Company tšillikallur Ed Currie. Nimi on viide surma personifikatsioonile Grim Reaperile ja Carolina Reaper on tõesti saatuslikult kuum. Ka tšillisõpradel soovitatakse tervet paprikat korraga mitte süüa (kasvataja soovitab neid süüa ka ainult teise täiskasvanu juuresolekul). Inimesed, kes pole harjunud kuuma tšillipipra söömisega, ei tohiks seda proovida.
Tšiili piprainstituudi testitud vürtside keskmine hinnang oli 1 569 300 Scoville’i soojusühikut, samas kui üksikud isendid ulatusid kuni 2,2 miljoni SHU-ni.

Taim on põõsastiku kasvuvormiga ja kasvab kuni 90 cm kõrguseks. Viljad valmivad rohelisest oranžiks ja seejärel punaseks, arenedes väga silmapaistva teravatipulise naela ja ebaühtlase pinnaga. Neil on aromaatne puuviljane-magus maitse šokolaadi-kirsi nootidega, tsitruseliste nootidega ja loomulikult on need äärmiselt kuumad. Need on peaaegu liiga kuumad, et neid eraldi süüa, kuid neid saab kuivatada, marineerida, külmutada või kasutada tšillikastmete valmistamiseks.

Hooldus: Idanemistemperatuur on vahemikus 24°C kuni 30°C (idanemisperiood: 10-20 päeva); seetõttu on soovitatav kasutada kasvuhoonet ja küttematti. Taimed vajavad värsket, hästi väetatud, vett läbilaskvat mulda ega talu vettimist. Need tuleks istutada päikesepaistelisse, kaitstud kohta, kus on vähemalt 6 tundi päikesevalgust – soovitavalt rohkem. Kuna taimedel on eriti pikk laagerdumisaeg, on soovitatav neid kasvatada potis, et saaksite taime hõlpsalt sisse tuua, kui temperatuur langeb päeval alla 12°C, võimaldades kõigil viljadel valmida. Taime ületalve säilitamiseks lõigake see pärast koristamist 20 cm võrra tagasi ja asetage valgusküllasesse kohta, kus on vähemalt 15 °C.

Interesting links

Here are some interesting links for you! Enjoy your stay :)

Pages

  • Account
  • Blogi
  • E-pood
  • Esileht
  • Hulgimüük
  • Jõuluideed
  • Kasutustingimused
  • Kauplused
  • Kinkekaart
  • Kontaktid
  • Koostööleping
  • Lae alla
  • Maksma
  • Meist
  • Members
  • Minu konto
  • My Account
  • Ostude ajalugu
  • Ostukorv
  • Password Reset
  • Register
  • Soovitud tooted
  • Täname ostu eest
  • Tooted
  • Uudistooted
  • Kontakt
  • Registreeri kasutajaks
  • Kampaania
  • Retseptid

Categories

  • Uncategorized @et
  • Retseptid
  • Magustoidud
  • Soolased toidud
  • Blogi
© Copyright - Piprapood
  • Facebook
  • Instagram
  • Kasutustingimused
Tšilliseemned, Big Bang Chocolate, 10tkKaste, Black Widow, Hot, 200ml
Scroll to top