Kirjeldus
Kui värsket tšillit pole käepärast: tšillipasta roogade kiireks maitsestamiseks.
Ancho tšilli on punaselt küpsenud ja kuivatatud Poblano tšilli, mis on üks populaarsemaid tšilli Mehhikos. See on suhteliselt mahe sort (1000–2000 Scoville’i) ja selle värvus ulatub tumedast telliskivipunasest mahagonini. Anchod on väga aromaatsed ja magusad, puuviljase aroomi ning ploomide, kohvi, tubaka, lagritsa ja rosinate nootidega. Anchosid kasutatakse peamiselt kastmetes. Need annavad roogadele ploomi ja rosina noodi, mis on autentse Mehhiko maitseelamuse jaoks hädavajalikud. Aroom sobib hästi ka sealiha või chili con carnega.
Kõlblikkusaeg / Säilitamine
Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 6 nädala jooksul.
Koostis: Ancho tšilli, taimeõli, sibul, sool, küüslauk, suhkur, pärmiekstrakt, sidrunhape, kaaliumsorbaat (E202).
Toitumisalased faktid 100 g kohta
Kalorid kJ / kcal 164/687
Rasvad 11,1 g
Küllastunud rasvhapped 1,4g
Süsivesikud 14,3g
Suhkur 0,0 g
Valku 3,2g
Sool 1,0 g