Kirjeldus
Ameerika punane tšilli on sügavpunast värvi, u. 14 cm pikkune keskmise kuni tugeva kuumusega tšillisort. Sellel on erakordne intensiivne maitse, milles lisaks tüüpilisele tšillipipra maitsele on tunda marju ja tanniine.
Seetõttu sobib see eriti hästi rammusate liharoogade, ka hautiste ja vormiroogade, aga ka Mehhiko köögi jaoks.
Leota kuivatatud tšillit 10 minutit kuumas vees, seejärel võid need tükeldada või püreestada ja oma roale lisada. Saate need lisada ka otse igale retseptile, mille küpsetusaeg on vähemalt 10 minutit.
Kõlblikkusaeg / Säilitamine:
Hoida pimedas, jahedas, kuivas ja õhukindlas kohas.
Kuidas kasutada
Loputage kuivatatud American Red tšillit esmalt sooja veega, leotage 10 minutit kuumas vees. rehüdreerida või lisada otse retseptile, mis küpseb vähemalt 10 minutit.