Kirjeldus
Trindad Scorpion Moruga Chocolate Chili pärineb Kariibi mere piirkonnast ja on Trinidad Scorpion Moruga tšilli sort. Kaunad küpsevad kauni šokolaadipruuni värviga, on veidi suuremad kui Red TSM-il, kuid sama kuumad ja on selgelt äratuntavad tšilli terava otsa oga järgi. Neil on väga aromaatne ja puuviljane maitse, võib-olla veidi mahedam ja suitsusem kui teistel sortidel. Need sobivad kastmeteks ja kuivatamiseks.
Hooldus: Idanemistemperatuur on vahemikus 22°C kuni 30°C (idanemisperiood: 6-20 päeva); seetõttu on soovitatav kasutada kasvuhoonet ja küttematti. Taimed vajavad värsket, hästi väetatud vett läbilaskvat mulda ja neid ei tohi jätta seisvasse vette. Need tuleks asetada päikesepaistelisse, varjatud kohta, kus on vähemalt 6 tundi päikesevalgust päevas, kui mitte rohkem. Asetage taimed õue umbes 2–3 nädalat pärast viimast külma.