Kirjeldus
Vürtsipasta indiapärasele Tikka Masala karrile. Maheda maitsega.
Ei ole lisatud MSG-d, säilitusained ega kunstlikke värvaineid.
Valmistamine (4 portsjonit):
1 pakk Tikka Masala vürtsipastat – 450g kanaliha, tükeldatud – 3 spl kookoskreemi või jogurtit – 1 spl köögivilja õli – 1 suur sibul, peeneks hakitud – 110ml vett (1/2 tassi) – garneeringuks jogurtit või koort (valikuline).
Marineeri liha jogurti ja vürtsipasta segus ca 10 min. Kuumuta õli pannil ja pruunista sibul. Lisa pannile marineeritud liha ja prae pidevalt segades 3 min. Lisa vesi ning aja korraks keema. Alanda kuumust ja lase kaane all podiseda ca 15 min (või kuni valmimiseni) aeg-ajalt segades. Garneeri jogurti / koorega ja serveeri soojalt basmati riisi, naan leiva või värske salatiga.
Koostisosad: tomatipasta (15%), SOJAõli, destilleeritud äädikas, sibul, sool, ingver, küüslauk, koriander, tšilli, lambalääts, vürtsköömned, ürdid ja vürtsid, värvaine: paprikaekstrakt, kurkum.
Peale avamist tarvitada koheselt.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 850kJ/203kcal
Rasv 16g
millest küllastunud rasvhapped 2,3g
Süsivesikud 8,6g
millest suhkur 5,5g
Kuidaineid 7g
Valk 3,7g
Sool 11,5g