Kirjeldus
Tempeh on traditsiooniline Indoneesia toit mis tänu oma hea maitse- ja tekstuuriomadustele on nüüdseks levinud võrdlemisi paljudesse maailma eri köökidesse, põhiliselt just tänu taimetoidu huvilistele.
Tempeh puhul on tegemist fermenteeritud sojaubadega mis on pressitud kokku tugevamaks massiks, millest on hea viilusid või kuubikuid lõigata. Maitse poolest kergelt pähkline mekk.
Viilusid ja kuubikuid saab maitsestada ning praadida, marineerida, aurutada, hautada, küpsetada, keeta.
Riivitud tempehit kasutatakse ka hakkliha asemel – näiteks tempeh pallid pasta kõrvale.
Koostisosad: sojaoad, vesi, riisijahu, Rhizopus oligosporus (fermentatsiooni käivitaja).
Tegemist on sügavkülmutatud tootega ning läbi e-poe tellides tuleb arvestada, et toode sulab transpordi käigus.
*Piprapood OÜ ei vastuta sellest tulenevalt võimalikest hilisematest kvaliteediprobleemidest.