Kirjeldus
Jahumaniokist graanulid magustoitudele, suppidele, jookidele.
Koostisosad: tapioki jahu, vesi, E1440 , kartulitärklis, E150, E415, E466, tärklise fosfaat, vahtra aroom, E202
Valmistamine:
Lisage 100g graanuleid keevasse vette. Keeta 30 min. madalal kuumusel pidevalt segades. Eemaldage 30 minutiks tulelt. Nõrutage ja loputage külma veega.
Keedetud graanulid sobivad ka sügavkülmutamiseks.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 335KJ/80kcal
Rasv 0g
millest küllastunud rasvhapped 0g
Süsivesikud 19g
millest suhkur 0g
Valk 0g
Sool 0,1g
Hoida õhu eest kaitstuna, avatuna tarbida 2 nädala jooksul!
Päritolumaa: Taiwan