Kirjeldus
Valmis tainasegu friteeritud banaanile ehk Kloay Kaak’ile.
Sobib ka hästi kõrvitsale, maguskartulile jms.
Hea magustoit lõpetamaks Taipärast vürtsikat õhtusööki – serveerige vanilli jäätisega.
Kloay Kaak retsept:
Sega paki sisu 70-80ml külma veega.
Võta 4 peaaegu küpset banaani ja lõika pikku pidi neljaks.
Kuumuta 120ml köögivilja õli sügavas väikses pannis/potis temperatuurini 175C.
Kata viilutatud banaanid taina seguga ning aseta kuuma õli sisse.
Fritüüri kuni mõlemad pooled kuldpruunid.
Aseta köögipaberile, et imada ära üleliigne õli.
Serveeri soojalt.
Koostisosad: jahu (riisi, NISU, maisi), suhkur, purustatud kookos, SEESAM, MAAPÄHKEL, sool, kergitusaine: E450, E500.
Peale avamist kasutada koheselt.