Kirjeldus
Glicemul koosneb rasvadest saadud monoglütseriididest, mis koosnevad glütseriinist ja rasvhapetest. Glicemul sobib emulgaatorina, see võimaldab integreerida vesikeskkonda õlisesse keskkonda. Glicemul on õlitaoline, mis tähendab, et enne vesisele koostisosale lisamist tuleb see kõigepealt õlis või rasvas lahustada. Õli ja Glicemuli segu tuleb lisada aeglaselt veele või vesisetele koostisosadele, et saaks toimuda emulgeerimine.
Emulgaator: rasvhapete monoglütseriidid ja diglütseriidid (E471)
See tekstuuri andev aine aitab õlidele ja puhastele pastadele tekstuuri lisada.
Vees lahustumatu.
Paakumisvastane aine kondiitritoodetes. Nougati stabilisaator.
Sobib kasutamiseks koos õlipreparaatidega. See lahustub õlis, kui seda kuumutatakse temperatuurini 60 °C. Valmistamiseks lahustage aeglaselt, laske jahtuda, seejärel segage.
Soovitatav annus 30-60g / 1 kg kohta.
Koostisosad: emulgaator: rasvhapete monoglütseriidid ja diglütseriidid E471
Professionaalseks kasutamiseks.
Hoida jahedas ja kuivas.
Toiteväärtusi ei pea andma.