Kirjeldus
Seepia tinti kasutatakse toitude mustaks värvimiseks ning maitsestamiseks.
Proovi valmistada ekstravagantse välimusega musta ristotot, musti pelmeene ja pastat.
Ka jääb efektne musta riisiga sushi või värvi hoopis kuklitaigen mustaks!
Kasutamine: 1g tinti lahustada 100ml vee või puljongiga, lisada vedelik riisile/pastale vm toidule ja küpsetada.
Koostisosad: seepia tint, vesi, sool, paksendaja E466.
Allergiainfo: sisaldab MOLLUSKeid ning võib sisaldada VÄHI, KALA, PIIMA ja SELLERI jääke.
Gluteenivaba.
Säilitada toatemperatuuril, avatuna max 20 päeva külmikus.
Toitumisalane teave: 100g toodet sisaldab keskmiselt:
energiat 210kJ/50kcal,
rasva 0.1g,
millest küllastunud rasvhappeid 0.1g,
süsivesikuid 4.7g,
millest suhkur 0.1g,
valku 7.3g,
soola 8.3g.