• Logi sisse
  • Eesti Eesti Eesti et
  • English English English en
Kontor: E-R 10-17 Tel 645 5021 / Liivalaia pood: E-R 11-19 L 11-16 Tel 645 0020
Piprapood
  • E-pood
    • Maitsestamine ja küpsetamine
      • Dekoorvürtsid
      • Maitseaine kuivsegud
      • Maitseaine pastad, vedelikud
      • Maitsetaimed
      • Marinaadid
      • Suhkur, sool, mesi
      • Tekstuuriparandajad
      • Toidukontsentraadid
        • Siirupid
        • Toiduvärvid
        • Puljongid
        • Ekstraktid
      • Toorvürtsid
    • Õlid, äädikad, kastmed
      • Äädikad
      • Kastmed, sinepid, tšatnid
      • Õlid, rasvad
    • Kuivained
      • Jahu, kuivsegu
      • Läätsed, oad, terad
      • Riis, Nuudlid
      • Seemned, marjad, seened jmt
    • Joogiks
      • Joogid
      • Kohv, tee
      • Veini- ja õlletarvikud
    • Valmistoit
      • Konservid, Kauasäilivad
      • Magusad hoidised
      • Maiustused, snäkid
      • Taignad
    • Varia
      • Köögitarvikud
      • Noad
      • Raamatud
      • Tšillikasvatus
      • Kingiks
    • Kinkekaart
  • Kampaaniad
  • Retseptid
  • Blogi
  • Kontaktid
    • Kauplus
    • Hulgimüük
    • Koostööleping
  • Otsing
  • Menu Menu
  • 0Shopping Cart
Pipar

Pipar, must, purustatud #12

1,60€ – 26,20€

Pipar, must, purustatud #12 – 1kg
26,20€
Pipar, must, purustatud #12 – 40g
1,60€
Pipar, must, purustatud #12 – 50g
2,00€
Pipar, must, purustatud #12 – 150g
4,70€
Puhasta
Päritolumaa: 143 Tootekood: H325805 Kategooriad: Maitsestamine ja küpsetamine, Toorvürtsid
  • Kirjeldus

Kirjeldus

Piprataim on liaan, mis kasvab Lõuna-Ameerikas, Lõuna- ja Kagu-Aasias, Kariibi mere saartel.

Must, valge ning roheline pipar pärinevad kõik samalt taimelt. Erinevus tuleb sellest, et must pipar on keedetud ja küpsetatud pooltoored seemned, valge pipar on kuivatatud küpsed seemned ning roheline pipar on kuivatatud pooltoored seemned.

Pipral on väga pikk ajalugu, pipar on olnud nii maksevahend kui ka ohvriand, tänapäeval on ta ilmselt kõige levinumaid ning tuntumaid vürtse, mida kasutatakse laialdaselt kõikvõimalikes soojades ja külmades, soolastes ning ka teatud magusates toitudes.

Kasutamine: Kuna pipar kaotab üsna ruttu maitse ning lõhna, siis oleks hea seda lisada toitudele veidi enne valmimist, kõige parem on värskelt jahvatatud must pipar.

Interesting links

Here are some interesting links for you! Enjoy your stay :)

Pages

  • Account
  • Blogi
  • E-pood
  • Esileht
  • Hulgimüük
  • Jõuluideed
  • Kasutustingimused
  • Kauplused
  • Kinkekaart
  • Kontaktid
  • Koostööleping
  • Lae alla
  • Maksma
  • Meist
  • Members
  • Minu konto
  • My Account
  • Ostude ajalugu
  • Ostukorv
  • Password Reset
  • Register
  • Soovitud tooted
  • Täname ostu eest
  • Tooted
  • Uudistooted
  • Kontakt
  • Registreeri kasutajaks
  • Kampaania
  • Retseptid

Categories

  • Uncategorized @et
  • Retseptid
  • Magustoidud
  • Soolased toidud
  • Blogi
© Copyright - Piprapood
  • Facebook
  • Instagram
  • Kasutustingimused
LoorberilehedLoorberilehedSeenepulber (kivipuravik)Seenepulber (kivipuravik)
Scroll to top