Kirjeldus
Taipärase Pad Thai nuudliroa valmistamise pasta.
Pad Thai retsept: (pööratud omlett, 2-le)
Prae 100g krevette ja 100g tükeldatud tofut, lisa 1 klopitud muna – seejärel kaste ning 120g (leotatud, nõrutatud) nuudleid või vermicelli’t.
Prae segades kuni valmimiseni.
Kui roog tundub kuiv, võib vett lisada.
Tükelda 100g (mungoa) oavõrseid ja 3 murulauku, lisa roale.
Prae veel üks minut. Garneeri pähklitega ja serveeri.
Koostisosad:
Kaste: suhkur, tamarindi mahl (tamarind, vesi), šallottsibul, KALAkaste (ANŠOOVISE ekstrakt, sool, suhkur), tomatipasta, küüslauk, SOJAõli, destilleeritud äädikas, sool, tšilli ekstrakt.
Pähklid: röstitud ja hakitud MAAPÄHKLID, paakumisvastane aine: E551.
Ei ole lisatud MSG-d, värvaineid ja säilitusaineid.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 1335kJ/319kcal
Rasv 15g
millest küllastunud rasvhapped 1,9g
Süsivesikud 36g
millest suhkur 36g
Valk 7,6g
Sool 3,3g