Kirjeldus
Karamelliseeriv roosuhkur koos kuldsete vürtsidega ühineb küpsetamise ajal ja annab lihale ainulaadse maitseka kooriku. Ideaalne suitsutamiseks, kaudseks grillimiseks (veekeetja grillimine, urugrillimine) või madalal temperatuuril küpsetamiseks kombineeritud auruti/konvektsioonahjus ning tavaahjus. Sobib hästi ka pannipraadide marineerimiseks ja maitsestamiseks.
Koostisosad: Vürtsid (apteegitill, küüslauk, kurkum, ingver, köömned, paprika, tšilli, lambaläätse seemned, maitseained), meresool, toor-roosuhkur, rapsiõli, ürdid.
Hoida jahedas (alla + 25 °C), kuivas ja otsese päikesevalguse eest kaitstult.
Toitumisalane tabel 100g kohta
Energia 1125 kJ / 268 kcal
rasv 6,6 g
küllastunud rasvhapped 0,7 g
süsivesikud 42 g
millest suhkrud 34 g
valk 7,4 g
sool 31 g