Kirjeldus
Traditsiooniline Indoneesia satay roog (või sate) tähendab “varrastega grillitud liha” ja seda süüakse kõikjal Kagu-Aasias ja Euroopas. Traditsiooniliselt serveeritakse neid lihavardaid maapähklikastmega. Lee Kum Kee maapähklimaitseline kaste on magusa ja vürtsika maitsega ning maitsestatud kookospiima puudutusega. See on maitsev liha- ja mereandide marinaadis, kuid seda kasutatakse peamiselt grill-liha ja mereandide dipikastmena.
Koostis: SOJAõli, MAAPÄHKEL 22%, suhkur, šalottsibul, kookospulber (sisaldab PIIMA), MAAPÄHKLIpasta 4%, sool, kuivatatud KREVETID, SEESAMIseemnepasta, vürtsid, tšillipipra pulber, fermenteeritud KREVETIpasta (krevetid, sool), küüslaugupulber.
Toiteväärtus 100 g kohta
Energia 2703 kJ
Energiat 652 kcal
Rasv 54,4 g
Süsivesikud 27,4 g
Suhkur 17,3 g
Kiudained 2,4 g
Valgud 13,2 g
Sool 1,2 g