Kirjeldus
Lecite on soja baasil valminud taimne emulgaator, ideaalne õhuliste roogade valmistamiseks.
Letsitiini kasutatakse üle maailma šokolaaditööstuses emulgaatorina. Seda saab kasutada ka gaseeriva ja vahutava ainena. Letsitiinil ei ole dispersiooni probleeme ei kuumas ega külmas keskkonnas; ei happelises, soolases ega suhkrusisalduses. Rasvkeskkonnas niisutab see väga hästi, tegelikult võib õliõhku tekitada, kui me seda eelnevalt umbes 60 °C-ni kuumutame.
Omadused: rafineeritud pulber; külmas lahustuv; kergesti lahustuv vesises keskkonnas – lahustuvusvõime väheneb õlises keskkonnas; kasutamiseks toidu valmistamisel – limiteeritud kasutus.
Soovituslik doseering: 5-8g / kg kohta.
Koostisosad: emulgaator: SOJA letsitiin (E322).
Säilitada kuivas, jahedas ja valguse eest kaitstuna.