Kirjeldus
Mahepõllumajanduslik kontrolliasutus: DE-ÖKO-003
Türgi põllumajandus
Hoida jahedas ja kuivas!
Punaseid läätsi ei pea enne küpsetamist leotama ja pärast lühikest küpsetusaega on neil kreemjas pehme konsistents. Mahe pähkline maitse muudab läätsed väga populaarseks kreemjate suppide ja püreede, kastmete, dipikastmete, määrdevõide, salatite või pätsikeste valmistamiseks.
Energia 1283 kJ / 304 kcal
Rasvad 1,6 g
-sellest: küllastunud rasvhapped 0,2 g
Süsivesikud 41,0 g
– millest suhkrud 1,1 g
Kiudained 17,0 g
Valk 23,0 g
Sool 0,02 g
Võib sisaldada gluteeni, soja, seesami ja pähklite jälgi.
Lisandiks valmistamine 2 inimesele
Keeda 150 g punaseid läätsi kahekordses koguses vees ja hauta 5-10 minutit keskmisel kuumusel. Lisage soola alles küpsetusaja lõpus.