Kirjeldus
Vürtsipasta indiapärasele Korma karrile. Maheda maitsega.
Ei ole lisatud MSG-d, säilitusained ega kunstlikke värvaineid.
Gluteenivaba.
Valmistamine (4 portsjonit):
1 pakk Korma karri vürtsipastat – 1 suur sibul, peeneks hakitud – 1 spl köögivilja õli – 450g kanaliha, tükeldatud – 220ml vett – 2 spl kookoskreemi või jogurtit – 2 spl mandlilaaste või purustatud kašu pähkleid (valikuline).
Kuumuta keskmisel tulel õli pannil, lisa sibul ja vürtsipasta, prae segades 2 min. Lisa liha ja prae segades 3 min. Sega juurde vesi, lase keema tõusta, alanda kuumus, pane kaas peale ja las podiseda ca 15 min (kuni valmimiseni, aeg-ajalt segades). Tõsta pann kuumuselt maha, sega juurde kookoskreem / jogurt, garneeri mandli/pähklitega ja serveeri soojalt.
Koostisosad: SOJAõli, koriander, küüslauk, ingver, sool, sibul, tomatipasta, tšilli, kurkum, must pipar, tähtaniis, vürtsköömned, ürdid ja vürtsid, tamarind.
Peale avamist tarvitada koheselt.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 1134kJ/271kcal
Rasv 22g
millest küllastunud rasvhapped 3,3g
Süsivesikud 11g
millest suhkur 5,2g
Valk 3,4g
Sool 10g