Kirjeldus
Marinaad Korea grill lihale – Bulgogi.
Ei ole lisatud MSG-d, säilitusained ega kunstlikke värvaineid!
Valmistamine (2-3 portsjonit):
1 pakk Bulgogi marinaadi – 350g ribadeks lõigatud veiseliha – 1 spl köögiviljaõli – garneeringuks: seesamiseemneid / rohelist paprikat (või tšillirõngaid) / rohelist sibulat / salatilehti
Sega õli, Bulgogi marinaad ja liha lõigud kausis kokku, kata kaanega/kilega ja lase vähemalt 1 tund marineeruda.
Pannil: Lase pann kuumaks ja küpseta marineeritud liha ca 4 min (kuni valmimiseni).
Grillil: Aseta liha grillile ja küpseta valmimiseni.
Nipinurk:
1. Peenete viilude mugavamaks lõikamiseks asetage liha sügavkülma. Kui liha on pool külmunud lõigake terava noaga ribad.
2. Kui veiseliha ei ole lemmik asenda see kana- või lambalihaga.
Koostisosad: suhkur, SOJAkaste (vesi, SOJAoad, sool, suhkur, NISUjahu), küüslauk, SEESAMIõli, sibul, ingver, must pipar.
Peale avamist tarvitada koheselt.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 1067kJ/255kcal
Rasv 11g
millest küllastunud rasvhapped 1,9g
Süsivesikud 35g
millest suhkur 35g
Valk 2,9g
Sool 5g