Kirjeldus
Jaka on suur, kuni 30 kg kaaluv leivapuu vili, mis tänapäeval kasvab enamikus troopilistes maades.
Jaka on põhitoiduaineks paljudes Aasia riikides, eriti Sri Lankas. Samuti väga populaarne ka Indias.
Tekstuurilt õrn, sarnane kanalihale, aga paksus siirupis imenud endasse magusa maitse.
Proovi karrides, salatites, magustoitudes jpm meelepärastes toitudes.
Koostisosad: jaka vili 40.7%, vesi, suhkur, tardaine kaltsiumkloriid, happesuse regulaator sidrunhape.
Pärast avamist hoida külmikus ning tarvitada 7 päeva jooksul.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 517kJ/124kcal
Rasv 0g
millest küllastunud rasvhapped 0g
Süsivesikud 30g
millest suhkur 23g
Valk 0g
Sool 0,02g