• Logi sisse
  • Eesti Eesti Eesti et
  • English English English en
Kontor: E-R 10-17 Tel 645 5021 / Liivalaia pood: E-R 11-19 L 11-16 Tel 645 0020
Piprapood
  • E-pood
    • Maitsestamine ja küpsetamine
      • Dekoorvürtsid
      • Maitseaine kuivsegud
      • Maitseaine pastad, vedelikud
      • Maitsetaimed
      • Marinaadid
      • Suhkur, sool, mesi
      • Tekstuuriparandajad
      • Toidukontsentraadid
        • Siirupid
        • Toiduvärvid
        • Puljongid
        • Ekstraktid
      • Toorvürtsid
    • Õlid, äädikad, kastmed
      • Äädikad
      • Kastmed, sinepid, tšatnid
      • Õlid, rasvad
    • Kuivained
      • Jahu, kuivsegu
      • Läätsed, oad, terad
      • Riis, Nuudlid
      • Seemned, marjad, seened jmt
    • Joogiks
      • Joogid
      • Kohv, tee
      • Veini- ja õlletarvikud
    • Valmistoit
      • Konservid, Kauasäilivad
      • Magusad hoidised
      • Maiustused, snäkid
      • Taignad
    • Varia
      • Köögitarvikud
      • Noad
      • Raamatud
      • Tšillikasvatus
      • Kingiks
    • Kinkekaart
  • Kampaaniad
  • Retseptid
  • Blogi
  • Kontaktid
    • Kauplus
    • Hulgimüük
    • Koostööleping
  • Otsing
  • Menu Menu
  • 0Shopping Cart
Guarkummi

Guarkummi

1,95€ – 29,00€

Guarkummi – 1kg
29,00€
Guarkummi – 50g
1,95€
Puhasta
Päritolumaa: 4 Tootekood: GE4204 Kategooriad: Maitsestamine ja küpsetamine, Tekstuuriparandajad
  • Kirjeldus

Kirjeldus

Guarkummit kasutatakse külmade ja kuumade vedelike paksendamisel, kuumade tarretiste, kergete vahtude valmistamisel, näiteks: jäätised, mahlad, kissellid, kodujuust, marmelaadid, supid, kastmed jmt, gluteenivabades küpsetistes kasutatakse taigna sitkuse/tiheduse parandamiseks ja pehmuse säilitamiseks.

Tekstuur: valmismass guarkummiga on tihe, kleepuv pasta, läbipaistmatu, stabiilne PH 4-10 skaalal, alkoholiga ei pruugi hästi siduda.
Koos alginaadi, ksantaankummiga saab moodustada eriti tugevaid tarretisi.

Kergeks paksendamiseks vedelikega mis ei ole selged (näiteks piim), kasutada 0,35% guarkummi.

Tugevama tekstuuri saamiseks kasutada 0,5 % guarkummit ja 0,35% ksantaankummit (soojad supid, kastmed).

Kuumade geelide jaoks, nagu näiteks terriinid mida saab lõigata, kasutada 0,2% guarkummi ja 0,4% agar agarit.

Koostisosad: guarkummi E412

Interesting links

Here are some interesting links for you! Enjoy your stay :)

Pages

  • Account
  • Blogi
  • E-pood
  • Esileht
  • Hulgimüük
  • Jõuluideed
  • Kasutustingimused
  • Kauplused
  • Kinkekaart
  • Kontaktid
  • Koostööleping
  • Lae alla
  • Maksma
  • Meist
  • Members
  • Minu konto
  • My Account
  • Ostude ajalugu
  • Ostukorv
  • Password Reset
  • Register
  • Soovitud tooted
  • Täname ostu eest
  • Tooted
  • Uudistooted
  • Kontakt
  • Registreeri kasutajaks
  • Kampaania
  • Retseptid

Categories

  • Magustoidud
  • Soolased toidud
  • Blogi
  • Uncategorized @et
  • Retseptid
© Copyright - Piprapood
  • Facebook
  • Instagram
  • Kasutustingimused
Paprika, suitsutatud, jahvatatudPaprikaHiina 5-vürtsiseguHiina 5-vürtsisegu
Scroll to top