Kirjeldus
Puu- ja köögiviljade karastamine enne valmistamist / küpsetamist.
Kasutamine: segada pool supilusikat pulbrit liitri veega ning jätta puuviljad likku 12 tunniks. Enne valmistamist / küpsetamist loputa rohke vee all lahus maha.
Maisi nikstamaliseerimine.
Sega 2 spl pulbrit 4 liitris vees ja keeda 1kg maisi 20 min. Lase seista 12 tundi ja enne kasutamist loputa rohkelt puhta veega.
Koostisosad: kaltsiumhüdroksiid (E526), kaltsiumoksiid (E529).
Soovituslik kulunorm: 5-10g / liitri kohta.
Hoiatus!
Toote kasutamisel kasutada kindaid, kaitseriietust, kaitseprille ja -maski. Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Söövitav: toode võib otsesel kokkupuutel rikkuda metalle ja põhjustada pöördumatut kahju nahale, silmadele ja muule elavkoele.
Hoiatus kahjulike mõjude kohta, mida toode võib suures kogustes põhjustada! Osad nendest mõjudest on silma, naha ja kurgu ärritus, naha allergiad, unisus või pearinglus.