Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 30 € ostust.
Teave: Cayenne’i tšillipipar on üks levinumaid tšilli sorte maailmas ja see on teie vürtsiriiulil tõeline klassika. Sort on pärit Ladina-Ameerikast ja seda müüakse meie maailmas valdavalt Cayenne’i piprana. Nimetus võib aga tekitada segadust, kuna see ei viita (musta) piprale, nagu võiks arvata, vaid tšillipipra pulbrile.
Vürtside purustamiseks ja kastmete valmistamiseks
3-osaline bambusaurutaja komplekt
Puidust kinkekarp (salvrätihoidja)
Noa teritaja, kivi
Keraamiline noa viimistluspulk
Koorimise / köögivilja nuga
Üld / kokanuga
Carolina Reaper on olnud maailma kuumima tšilli rekord alates 2013. aasta novembrist. Sordi kasvatas Lõuna-Carolina (USA) PuckerButt Pepper Company tšillikallur Ed Currie. Nimi on viide surma personifikatsioonile Grim Reaperile ja Carolina Reaper on tõesti saatuslikult kuum. Ka tšillisõpradel soovitatakse tervet paprikat korraga mitte süüa (kasvataja soovitab neid süüa ka ainult teise täiskasvanu juuresolekul). Inimesed, kes pole harjunud kuuma tšillipipra söömisega, ei tohiks seda proovida.
Big Bang Chocolate Chilli on India Naga Morich Chilli üliäge variant ja sellel on ka vastav buum. Taimed kasvavad põõsaks ja kasvavad umbes 70-100 cm kõrguseks. Šokolaadipruunid kaunad on piklikud, kergelt volditud ja kareda pinnaga. Peale selle, et nad on väga kuumad, on neil ka veidi puuviljane maitse. Tšillid sobivad eriti hästi tšillipulbri, kuumade kastmete ja toiduvalmistamise vürtsitamiseks.
Teave: Mehhikos asuva Jalapa (Veracruzi) linna järgi nime saanud Jalapeno tšilli on Mehhikos ja Ameerika Ühendriikides üks tuntumaid ja armastatumaid tšilli. See erakordne erekollane jalapeno on Uus-Mehhiko ülikooli Tšiili piprainstituudi tõug. See toodab ilusaid, u. 8 cm pikkused tšillid, mis arendavad Jalapeno kohta päris kuuma. Taimed kasvavad kompaktselt 50–70 cm kõrguseks ja jäävad üsna kompaktseks ka võras. Jalapeños on üks väheseid tšilli liike, mis maitsevad hästi ka oma rohelises, küpses olekus. Kollaseks küpsedes muutub nende maitse meeldivalt magusaks. Viljadel on mõnikord mõranenud korgitaoline pind, mis mehhiklaste arvates on hea kvaliteedi märk. Kuigi nad on endiselt rohelised, kipuvad jalapeñodel mõnikord ilmuma tumedad laigud, kuid need kaovad küpsedes uuesti (nii et ärge arvake, et see on haiguse või lagunemise märk).
Koka üldnuga
Kokanuga, lohukestega tera
PROFFESSIONAL sarja kokanuga
Noa terituse keraamiline kivi