Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Vegan alternatiiv tavalisele (magedale) kondenspiimale.
Koostis: laim (61%), rapsiõli, sool, jahvatatud vürtsid (6%) (paprika, tšilli 2%, vürtsid), happeregulaator (äädikhape), purustatud SINEPIseemned, purustatud lambaläätse seemned, SINEPIpulber.
Woki roogadesse, riisile, suppidele
Sobib toitude maitsestamiseks ja lisandiks magustoidule
Vürtsikad ingverimaitselised kommid
Koostis: mangod (68%), sool, rapsiõli, jahvatatud vürtsid (3%) (vürtsid, kurkum, tšilli), happerugulaator (äädikhape), SINEPIpulber, apteegitilli seemned, lambaläätse seemned, mustad SINEPIseemned, ajowani seemned, vürtsköömned, aed-mustköömne seemned.
Terved vesikastanid wokkidesse, salatitesse jms
Jaka (leivapuud vili) – sobib taimetoitlastele liha asendajaks
Tummine seesamiseemne pasta seesamiseemnetest.
Muna ja piimatoitude asendaja sojaubadest. Säilitusainete, piima ja gluteeni vaba.
Snäkk kuivatautd mangolõigud
Koostisosad: Vesi, kookoskreem, seened, tom yum pasta (sidrunhein, tšillipasta (sojaoad, šalottsibul, tšilli, suhkur, sool), SOJAõli, galangal, sool, sidrunhape E330, kahvrilaim), suhkur, galangal, sidrunhein, sool, tšilli, seller, laimilehed. Eemalda galangal ja sidrunhein enne serveerimist.
Taimne alternatiiv vahukoorele.
Pappadumid on valmistatud urdajahust (teatud tüüpi oad) ja neid serveeritakse tavaliselt India roogade lisandina. See lame koorega leib sobib hästi Chutney või karriroogade kõrvale. Sellele variandile on lisatud vürtsköömneid (jeera), mis annab sellele vürtsika maitse. Nende pappadumite valmistamine toimub mikrolaineahjus. Umbes 30 sekundi pärast on nad valmis!
Koostisained Uraadijahu (vigna mungo) 77%, vesi, sool, kergitusaine: naatriumvesinikkarbonaat, köömned 2%, maisiõli, asafoetida.
Energia 1252 kJ Energiat 299 kcal Rasv 0,8 g millest küllastunud 0,3 g Süsivesikud 51,1 g Kiudained 5,1 g Valgud 19,4 g Sool 6,2 g
Krevetikrõpsud – snäkina, karride/suppide kõrvale
Nisuküpsis eesti- ja inglise keelse õnnesõnumiga.