Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Woki roogadesse, riisile, suppidele
Jaka (leivapuud vili) – sobib taimetoitlastele liha asendajaks
Meie Habanero maksavorsti toodab spetsiaalne lihunik ainult tšillitoidu jaoks
Nisuküpsis eesti- ja inglise keelse õnnesõnumiga.
Terved vesikastanid wokkidesse, salatitesse jms
Meie Habanero Chili Bratwurst on valmistatud esmaklassilisest sealihast ning maitsestatud muskaatpähkli, küüslaugu ja värskelt jahvatatud valge pipraga – see on tõeline maius värskelt küpsetatud koorega rullides.
Küüslagupüree (gluteenivaba). Karridele, kastmetele, marinaadidele jms.
Ingveripüree (gluteenivaba). Karridele, kastmetele, marinaadidele jms.
Koostisosad: Vesi, kookoskreem, seened, tom yum pasta (sidrunhein, tšillipasta (sojaoad, šalottsibul, tšilli, suhkur, sool), SOJAõli, galangal, sool, sidrunhape E330, kahvrilaim), suhkur, galangal, sidrunhein, sool, tšilli, seller, laimilehed. Eemalda galangal ja sidrunhein enne serveerimist.
Koostis: laim (61%), rapsiõli, sool, jahvatatud vürtsid (6%) (paprika, tšilli 2%, vürtsid), happeregulaator (äädikhape), purustatud SINEPIseemned, purustatud lambaläätse seemned, SINEPIpulber.
Röstsaiale, soolastele ja magusatele küpsetistele, wokiroogadesse
Pappadumid on valmistatud urdajahust (teatud tüüpi oad) ja neid serveeritakse tavaliselt India roogade lisandina. See lame koorega leib sobib hästi Chutney või karriroogade kõrvale. Sellele variandile on lisatud vürtsköömneid (jeera), mis annab sellele vürtsika maitse. Nende pappadumite valmistamine toimub mikrolaineahjus. Umbes 30 sekundi pärast on nad valmis!
Koostisained Uraadijahu (vigna mungo) 77%, vesi, sool, kergitusaine: naatriumvesinikkarbonaat, köömned 2%, maisiõli, asafoetida.
Energia 1252 kJ Energiat 299 kcal Rasv 0,8 g millest küllastunud 0,3 g Süsivesikud 51,1 g Kiudained 5,1 g Valgud 19,4 g Sool 6,2 g
Vegan alternatiiv tavalisele (magedale) kondenspiimale.
Snäkk kuivatautd mangolõigud
Taimne alternatiiv vahukoorele.
Sobib toitude maitsestamiseks ja lisandiks magustoidule