Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 30€ ostust.
Roosivesi – india köögis magustoitude maitsestamiseks
Sobib hästi vanilli, koore ja šokolaadiga.
Koostisosad: suhkur, vesi, glükoos, naturaalsed värvained: karmiin (E120), peedi ekstrakt (E162), paprika ekstrakt (E160c), paksendaja: karrageen (E407), säilitusaine: kaaliumsorbaat (E202), roosi eeterlik õli. Kulunorm: 30-50g / 1kg kohta. Võib sisaldada PIIMA ja PIIMAtoodete jääke. Säilitada peale avamist temperatuuril 2-6 C. Toodetud Euroopas.
Koostis: Sool 82,1%, E102 tartrasiin 17%, E133 0,9% Briljantsinine toiduvärv.
Ideaalne šokolaadikookides, magustoitudes jpm.
Pardi supi põhi (puljongipasta)
Kasutatakse oranzi toiduvärvina.
Paloeloe puhastatud melass on tumepruun magus siirupine vedelik, mida saadakse suhkrupeedist. Suhkruprotsent on 56%. Seda magusat maitseainet saab kasutada leiva ja küpsetiste valmistamisel.
Magustoitudele, kastmetele, jäätistele, kreemidele jpm.
Magus lagritsa siirup
Mereanni puljongi valmistamise pasta
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Suurepärane lisa ühepajatoidule, nuudliroogadele ning sealiha või kana kastmeks.
Kohe kasutusvalmis karripasta. Sobib suurepäraselt kanale, kalale või juurvilja pajaroa kastmeks.
Kasutamiseks valmis. Lase supp keema, lisa esmalt liha, siis köögiviljad ning hauta kuni kõik on valmis.
Ingveri siirup
Fermenteeritud Koreapärane tšillipasta, gluteenivaba
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Pulber helendava, fluorestsentse efekti tekitamiseks (UV valguse käes)