Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Fermenteeritud Koreapärane tšillipasta, gluteenivaba
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Tšilli maitseainesegu LVL 3
Sobib hästi dipikastmetesse, hautatud või praetud roogadele, salatisse
Kasutatakse värskete puuviljade, köögiviljade, keedetud ja aurutatud köögiviljade kastmiseks ning prae-, hautiste ja suppide maitsestamiseks
Tay Ninh Chili Salt on troopiliste puuviljade jaoks asendamatu dipikastme maitsestaja
Koostisosad: Vürtsid (apteegitill, küüslauk, kurkum, ingver, köömned, paprika, tšilli, lambaläätse seemned, maitseained), meresool, toor-roosuhkur, rapsiõli, ürdid.
Karamelliseeriv roosuhkur kombineerituna esiletõstetud elementidega, nagu kakaooad ja punase veini pulber, seovad toiduvalmistamise ajal ning lisavad lihale ainulaadse ja maitseka kooriku.
Maitseainesegu mereandidele, taimetoidule ning lihale
Koostis: Vürtsid (sibul, pipar, köömned, kadakamarjad, piment, vürtsid) roosuhkur, maitsetaimed (loorberilehed).
Apteegitilli seemned
Roheline toiduvärv, pulber
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Zahtar sobib ka lisamiseks hakkliharoogadele, kastmetele, riisi- ja köögiviljaroogadele, dipikastmetele, salatikastmetele ning grill-liha marinaadiks.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Eriti terav tšillipulber