Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 30€ ostust.
Teriyaki- mee kaste/marinaad
Tuline pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
tamarindi pasta Koostisosad: Tamarind(80%), vesi (20%).
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Capsi Harissa on maitsev Põhja-Aafrika kuum punane pasta taskukohase hinnaga.
Punane karripasta, taimetoidusõbralik
Karripasta, kollane, taimetoidusõbralik
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Taimetoidusõbralik roheline karripasta
Koostis: vesi, SOJAOAD 29%, NISUjahu, sool, alkohol, maitsetugevdaja E621, sibulapulber, maltotextriin. Kasutamiseks kastmena, suppides või hautistes. Pärast avamist hoida külmas.
Panang karripasta loomalihale
Koostisosad: rapsiõli, jahvatatud vürtsid 19% (koriander 7%, paprika, kurkum, vürtsköömen 2%, vürtsid, lambaläätsed, apteegitill, tšilli), sool, kookoshelbed (4%), maisijahu, happesuse regulaatorid (äädikhape ja sidrunhape), tamarind, küüslaugu pulber. Võib sisaldada pähklite jääke.
Karripasta Tomati ja koriandriga
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta
Koostis: vesi, ingveripüree, jahvatatud vürtsid (11%) (koriander, vürtsköömen, vürtsid), tamarind, sool, happeregulaator (äädikhape, piimhape), küüslaugupulber, värvained (E163, E122, E129).
Koostis: vesi, jahvatatud vürtsid (20%) (kurkum, paprika, vürtsköömen, koriander, vürtsid, ingver), rapsiõli, sool, maisijahu, happerugulaator (äädikhape, sidrunhape), tamarind, küüslaugupulber, kuivatatud lambaläätse lehed, vürtsköömen, paprika ekstrakt, kuivatatud koriandri lehed, SINEPIpulber.
Koostis: vesi, jahvatatud vürtsid (22%) (koriander, papria, tšilli, kurkum, vürtsid, kaneel, vürtsköömen), rapsiõli, sool, maisijahu, happeregulaator (äädikhape, sidrunhape, piimhape), SINEPIpulber, tamarind, ingveripulber, küüslaugupulber.