Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Autentne aromaatsete vürtside, sealhulgas paprika, köömne ja koriandri segu kaunilt tasakaalustatud Tikka Masala roa jaoks.
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, ingverist ja tamarindist kaunilt tasakaalustatud Tandoori roa jaoks.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Vietnami Pho nuudlisupi vürtsipasta (3 portsjonit)
Vindaloo vürtsipasta ühendab paprika kurkumi, köömne, koriandri ja autentsete vürtsidega – see on uimastatav segu, mis on tõeliselt maitsev, kuid ainult neile, kellele meeldib vürtsikas.
Kalakaste suppidele, karrile, dipikastmeks jms
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
amarindi pasta Koostisosad: Tamarind(80%), vesi (20%).