Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Panang karripasta loomalihale
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.
Musta pipra vürtsisegu wokiroogadele
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, ingverist ja tamarindist kaunilt tasakaalustatud Tandoori roa jaoks.
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Autentne aromaatsete vürtside, sealhulgas paprika, köömne ja koriandri segu kaunilt tasakaalustatud Tikka Masala roa jaoks.
Vindaloo vürtsipasta ühendab paprika kurkumi, köömne, koriandri ja autentsete vürtsidega – see on uimastatav segu, mis on tõeliselt maitsev, kuid ainult neile, kellele meeldib vürtsikas.
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Vietnami Pho nuudlisupi vürtsipasta (3 portsjonit)
Gochujang piprapasta on traditsiooniline Korea lisand toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks jpm.
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)