Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 30 € ostust.
Wok roogadele, köögiviljadele, lihale, kalale, nuudlitele
Riisiveini kaste
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Gochujang piprapasta on traditsiooniline Korea lisand toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks jpm.
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Capsi Harissa on maitsev Põhja-Aafrika kuum punane pasta taskukohase hinnaga.
Vanka-Kawat kanatiivad Capsi harissaga Kuumuta ahi 200°C-ni. 500 grammi marineeritud kanatiibade jaoks segage 2 täit teelusikatäit tomatipastat 2 täistl Capsi harissaga. Tõsta tiivad ahjuvormi ja küpseta neid ahjus umbes 35 minutit (krõbeda kihi saamiseks küpseta ahjus 5 minutit kauem).
Tuline pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Vürtsipasta jaapanipärasele karrikastmele.
Koostisosad: rapsiõli, jahvatatud vürtsid 19% (koriander 7%, paprika, kurkum, vürtsköömen 2%, vürtsid, lambaläätsed, apteegitill, tšilli), sool, kookoshelbed (4%), maisijahu, happesuse regulaatorid (äädikhape ja sidrunhape), tamarind, küüslaugu pulber. Võib sisaldada pähklite jääke.
Kalakaste suppidele, karrile, dipikastmeks jms
Ehtne kalakaste Nam Pla valmistatud ansoovist ja soolast, mis on rikas loomulikest valkudest.
Kollane karripasta
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Karripasta, kollane, taimetoidusõbralik
Rikkalik ja kreemjas Tai karripasta, tšillit 18%.
Massaman karripasta (4 portsjonit)