Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
Lisab toitudele sidruni aroomi ja maitset.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm
Tuline karripulber
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Soolatud ja hapendatud köögiviljasalatite valmistamise vürtsisegu
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Sobib ideaalselt kasutamiseks suppides, kartulile, köögiviljadele, munale, riisile, pastaroogadele või pitsale.
Kalgan, galangal, kalganijuur- ingveriga sarnanev vürtsikas risoom Tai karride, suppide jm maitsestamiseks.
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.
India magus preparaat, mis on traditsiooniliselt valmistatud aurutatud, nisujahuga segatud, praetud ja suhkrusiirupis leotatud piimast.
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
0,5 tl = 2 spl värskelt pressitud mahlaga, 1tl = 1tl apelsinikoorega.
Mahedamaitseline karripulber