Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Eestimaine lepasuitsu sool.
Sobib ideaalselt kasutamiseks suppides, kartulile, köögiviljadele, munale, riisile, pastaroogadele või pitsale.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Jahvatatud koriander
Annab toitudele meeldiva ja hõrgu apelsini maitse kerge mõrkja noodiga.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Kasutamiseks valmis. Lase supp keema, lisa esmalt liha, siis köögiviljad ning hauta kuni kõik on valmis.
Kurkum, kurkuma, turmeric, haldi, kollajuur.
Kardemon sobib tee, kohvi, jookide, magusate ja soolaste toitude maitsestamiseks
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Klassikaline korea porgangi valmistamise marinaad.
Kalakaste suppidele, karrile, dipikastmeks jms