Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 30 € ostust.
Tumedad kikerherned ehk “Yellow gram” ehk “Kala Chana” – karrides, salatites jpm
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Bulgur – poolpehmeks aurutatud ning purustatud nisuterad, kasutamine sarnaselt kartulile-riisile.
Värsked sügavkülmutatud kaunadega sojaoad.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Punased läätsed – karridele, suppidesse, hautistesse jms.
Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba, poolitatud
Kutsutakse musta silmadega oaks.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Kuivatatud mustad oad.
Värsked külmutatud ilma kaunadeta sojaoad sobivad wokkidesse, pajaroogadesse, suppidesse, salatitesse.
Punased kidney oad
Kuivatatud Pinto oad.
Punased mungoad