Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 30 € ostust.
Kooritud ja poolitatud mungoad
Punased läätsed – karridele, suppidesse, hautistesse jms.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Bulgur – poolpehmeks aurutatud ning purustatud nisuterad, kasutamine sarnaselt kartulile-riisile.
Kutsutakse musta silmadega oaks.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Poolitatud kikerherned.
Kooritud rohelised mungoa- oad, purustatud Moong Dall – Kooritud rohelised mungoad, purustatud.
Valmistamine: Eemalda läätsede hulgast riknenud läätsed ja kooretükid. Loputa 3-4 korda. Vala koos puhta veega potti ja lase keema. Hauta 30min või kuni läätsed on pehmed. Jälgi, et vesi potist lõpuni ei keeks.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
3-värviline kuskuss
Värsked külmutatud ilma kaunadeta sojaoad sobivad wokkidesse, pajaroogadesse, suppidesse, salatitesse.
Värsked sügavkülmutatud kaunadega sojaoad.
Marocco stiilis pärlkusskuss
Punased mungoad