Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Punased kidney oad
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Kõrge kiudaine- ja valgusisaldusega tervislik lisand toiduvalmistamisel.
100% kooritud toorläätsed
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Tükeldatud lambaläätse seemned pole muud kui purustatud lambaläätse seemned, mida kasutatakse sageli maitsvate hapukurkide, näiteks kuulsa Methia Keri valmistamiseks, mille nimi tuleneb põhikoostisosa methi na kuria (purustatud lambaläätse seemned) järgi.
Kooritud ja poolitatud mungoad
Punased läätsed – karridele, suppidesse, hautistesse jms.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Bulgur – poolpehmeks aurutatud ning purustatud nisuterad, kasutamine sarnaselt kartulile-riisile.
Nimetatakse musta silma oaks
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Poolitatud kikerherned.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad