Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
Basiiliku seemneid eBasil seeds or Tukmaria are used in drinks and desserts.
When soaked, a gel layer forms on the seeds, similar to chia seeds.hk Tukmaria
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
3-värviline kuskuss
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Kiirnuudlid Mi Goreng
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Poolitatud kikerherned.
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Kooritud ja poolitatud mungoad
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Kasuta piima / koore asemel
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Soba Jaapani nuudlid.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Punased kidney oad
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.