Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Punased kidney oad
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Soba Jaapani nuudlid.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.