Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 30 € ostust.
Kooritud ja poolitatud mungoad
Punased läätsed – karridele, suppidesse, hautistesse jms.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Vanka-Kawat orgaaniline kookosjahu on rikkaliku maitse ja lõhnaga. Kookospähkel (cocos copra) on kookospähkli kuivatatud viljaliha ja see on Aasia köögi oluline koostisosa, kuid seda saab kasutada ka magustoitudes, nagu koogid või küpsised.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Bulgur – poolpehmeks aurutatud ning purustatud nisuterad, kasutamine sarnaselt kartulile-riisile.
Koostis: nisujahu
Kutsutakse musta silmadega oaks.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Koostis: nuudlid 87%: NISUjahu, kartulitärklis, palmiõli, sool, happeregulaatorid: E501, E500, E339, antioksüdant: E306, emulgaator:E322 (sisaldab SOJAT), maitseained (pärmiekstrakt, SOJAuba, küüslauk, NISUtärklis) rohelise tee ekstrakt, värvaine: E101. Maitseaine pulber 10%: maitseained (maltodekstriin, hüdrolüüsitud taimne valk (SOJA, NISU), sool, pärmiekstrakt, SINEPIõli), sool, suhkur, matsetugevdajad: E621, E627, E631, vürtsid (maltodekstriin, küüslauk, glükoos, must pipar), hape: E330, värvaine: E150c. Köögivilja helbed 3%: Kimchi hiina kapsa helbed (hiina kapsas, küüslauk, punane pipar), Pak-choi, porgand, roheline sibul. Võib sisaldada: OTRA, KOORIKLOOMI, MUNA, KALA, MAAPÄHKLEID, PIIMA, SELLERIT, SEESAMIT, seemneid ja MOLLUSKEID.
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Poolitatud kikerherned.
Kooritud rohelised mungoa- oad, purustatud Moong Dall – Kooritud rohelised mungoad, purustatud.
Valmistamine: Eemalda läätsede hulgast riknenud läätsed ja kooretükid. Loputa 3-4 korda. Vala koos puhta veega potti ja lase keema. Hauta 30min või kuni läätsed on pehmed. Jälgi, et vesi potist lõpuni ei keeks.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.