Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Poolitatud kikerherned.
Kasuta piima / koore asemel
Punased kidney oad
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
3-värviline kuskuss
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks