Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 30 € ostust.
Tilda Grand sobib suurepäraselt juhtudel, kui soovite roogadega muljet avaldada. Riis kasvab kõrgel Himaalaja udustes orgudes, kus kliima summutaja võimaldab teraviljal pikemaks kasvada. Need eriti pikad terad küpsevad iga kord eraldi kohevate teradena ja sobivad ideaalselt ühepajatoiduks, nagu biryani ja boulod. Gluteenivaba toode.
Kiirnuudlid 78,9% [NISUJAHU, palmiõli, modifitseeritud tärklis, sool, kergitusained: naatriumkarbonaadid, kaaliumkarbonaadid], kaste 18,2% [vedel SOJAkaste (vesi, SOJAOAD, NISU, sool), suhkur, päevalilleõli, maitsetugevdajad: E621, E635; hüdrolüüsitud taimne valk (valgu hüdrolüsaat, sool), SEESAMIõli, lõhna-ja maitseained (sisaldavad PIIMA), maltodekstriin, karamelliseeritud suhkur, pärmiekstrakt, sool, tšilli, praetud sibula mahla pulber (sibulamahl, maltodekstriin, päevalilleõli)], porgand, porru, tšilli.
100 grammi kohta Energiasisaldus (KJ/Kcal) 1025,1kJ/245kcal Rasvad (g) 12 Millest küllastunud rasvhapped (g) 5,20 Süsivesikud (g) 29 Millest suhkrud (g) 2,50 Valgud (g) 4,60 Sool (g) 1,50
Jaapanipärane kiirnuudliroog vürtsika kastmega. Oyakata nuudliroad aitavad avastada rameni (tähendus: soe nuudlisupp) söömise kultuuri Jaapanis.
Tamarind on tamarindipuu vili. Tamarindi tuuma ümbritseb kiuline viljaliha ja pruun nahk. Viljaliha maitse on magushapu ja värskendav. Jeeny
Koostis: tamarind 96%, vesi, sool.
Energia 1270 kJ Energiat 300 kcal Süsivesikud 69 g Suhkur 31 g Kiudained 0,16 g Valgud 6 g Sool 2,5 g
Rohelised riisihelbed magustoitudele
Mustad seesamiseemned
Koostis: merevetikad (alariaceae) 55%, merevetika vars 30%, agar-agar, punased merevetikad (gigartina tenella) 5%.
TRS Gram jahu on valmistatud 100% puhtast Chana Dalist (Yellow Gram) ja sobib suurepäraselt sibula bhajise, traditsiooniliste kartuli- ja köögiviljapakorade ning mõnede magusate roogade valmistamiseks.
Tükeldatud lambaläätse seemned pole muud kui purustatud lambaläätse seemned, mida kasutatakse sageli maitsvate hapukurkide, näiteks kuulsa Methia Keri valmistamiseks, mille nimi tuleneb põhikoostisosa methi na kuria (purustatud lambaläätse seemned) järgi.
Karrimaitselised kiirnuudlid topsis
Kooritud ja poolitatud mungoad
Punased läätsed – karridele, suppidesse, hautistesse jms.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Bulgur – poolpehmeks aurutatud ning purustatud nisuterad, kasutamine sarnaselt kartulile-riisile.
Koostis: nisujahu
Kutsutakse musta silmadega oaks.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Koostis: nuudlid 87%: NISUjahu, kartulitärklis, palmiõli, sool, happeregulaatorid: E501, E500, E339, antioksüdant: E306, emulgaator:E322 (sisaldab SOJAT), maitseained (pärmiekstrakt, SOJAuba, küüslauk, NISUtärklis) rohelise tee ekstrakt, värvaine: E101. Maitseaine pulber 10%: maitseained (maltodekstriin, hüdrolüüsitud taimne valk (SOJA, NISU), sool, pärmiekstrakt, SINEPIõli), sool, suhkur, matsetugevdajad: E621, E627, E631, vürtsid (maltodekstriin, küüslauk, glükoos, must pipar), hape: E330, värvaine: E150c. Köögivilja helbed 3%: Kimchi hiina kapsa helbed (hiina kapsas, küüslauk, punane pipar), Pak-choi, porgand, roheline sibul. Võib sisaldada: OTRA, KOORIKLOOMI, MUNA, KALA, MAAPÄHKLEID, PIIMA, SELLERIT, SEESAMIT, seemneid ja MOLLUSKEID.
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Poolitatud kikerherned.
Kooritud rohelised mungoa- oad, purustatud Moong Dall – Kooritud rohelised mungoad, purustatud.
Valmistamine: Eemalda läätsede hulgast riknenud läätsed ja kooretükid. Loputa 3-4 korda. Vala koos puhta veega potti ja lase keema. Hauta 30min või kuni läätsed on pehmed. Jälgi, et vesi potist lõpuni ei keeks.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Pikateraline riis
Basmati riis, pruun
Lupiinijahu
Täistera-lupiinijahu
3-värviline kuskuss
basiiliku ja küüslauguga spagetid
tomati-, spinatispagetid
Soja-krevetimaitselised nuudlid topsis
Kiirnuudlid 5 vürtsi lihaga, topsis
Ingveri-kana maitselised kiirnuudlid topsis
Maailma kõige teravama kiirnuudlid
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Terved maitsestamata mandlid
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Vürtsikad kiirnuudlid kaheksajala maitselisandiga
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Värsked külmutatud ilma kaunadeta sojaoad sobivad wokkidesse, pajaroogadesse, suppidesse, salatitesse.