Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Soba Jaapani nuudlid.
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Kasuta piima / koore asemel
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Punased kidney oad
3-värviline kuskuss