Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Kooritud ja poolitatud mungoad
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Kasuta piima / koore asemel
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm