Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Punased kidney oad
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Kooritud ja poolitatud mungoad
Kiirnuudlid Mi Goreng