Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Poolitatud kikerherned.
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Soba Jaapani nuudlid.
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
3-värviline kuskuss
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid