Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Soba Jaapani nuudlid.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Kiirnuudlid Mi Goreng
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Poolitatud kikerherned.
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm